CleanMyMac

CleanMyMac voor Mac

Het beste programma om je Mac op te schonen en sneller te maken

CleanMyMac verwijdert onnodige bestanden van je computer. Het programma is handig om extra ruimte vrij te maken op je harde schijf, is zeer aanpasbaar en heeft een gebruiksvriendelijke interface.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verwijdert onnodige bestanden van uw systeem
  • Mooi design en de gebruiksvriendelijke interface
  • Functies goed uitgelegd

TEGEN

  • Geavanceerde functies voor experts ontbreken

Uitmuntend
8

CleanMyMac verwijdert onnodige bestanden van je computer. Het programma is handig om extra ruimte vrij te maken op je harde schijf, is zeer aanpasbaar en heeft een gebruiksvriendelijke interface.

Veel ruimtebesparende functies 

CleanMyMac maakt schijfruimte vrij en maakt je Mac sneller door overbodige bestanden te verwijderen. Het programma doorzoekt je systeem om ongebruikte bestanden, cache, tijdelijke bestanden en meer te vinden en toont dit in een log.

Ook verwijdert de app sporen van reeds verwijderde programma's, leegt het de prullenbak en haalt dubbele foto's weg.

CleanMyMac bevat ook een tool waarmee je ongebruikte programma's verwijdert. In één oogopslag zie je welke software meer dan een week of zelfs meer dan een jaar niet meer gebruikt is. Daarnaast worden alle analyses en handelingen snel uitgevoerd. 

Moderne en gebruiksvriendelijke app

CleanMyMac heeft een zeer intuïtieve interface waarin je gemakkelijk aangeeft wat je wel en niet mee wil nemen in de analyse.

Alle functies worden in detail uitgelegd zodat ook minder ervaren gebruikers precies weten wat ze moeten doen. Het design van de app is strak en modern.

De ultieme cleaner

CleanMyMac is één van de beste oplossingen om je Mac op te schonen en sneller te maken. Het programma werkt goed, biedt de ultieme controle over wat je wel en niet wilt verwijderen en is door iedereen gemakkelijk te gebruiken.

CleanMyMac 2 schoont uw Mac op door overbodige gegevens te wissen. Hierbij maakt de app extra schijfruimte vrij en houdt het

CleanMyMac 2 helpt u in slechts twee klikken ruimte op uw Mac vrij te maken. Via talrijke ingenieuze nieuwe functies scant CleanMyMac 2 uw gehele systeem en verwijdert het vervolgens de ongewenste bestanden van apps, verborgen foto's in iPhoto, items in de prullenmand, en vele andere soorten bestanden. Bovendien gebeurt dit alles vanuit één nieuwe, mooie en eenvoudige interface. Automatische opschoning (Automatic Cleanup) – Een intelligent algoritme dat voorstelt bestanden te wissen die 100% zeker mogen worden verwijderd. Systeemopschoning (System Cleanup) – Wis caches, logs en archieven, en maak systeembronnen vrij zodat de Mac betere prestaties levert. Grote en oude bestanden (Large & Old Files) – Controleer en wis grote bestanden en mappen die al even niet zijn geopend. iPhoto-opschoning (iPhoto Cleanup) – Maak de grootte van de iPhoto-bibliotheek aanzienlijk kleiner door overbodige originele kopieën van eerder bewerkte afbeeldingen te verwijderen. Prullenmand-opschoning (Trash Cleanup) – Maak Prullenmand-mappen van interne en externe volumes van de Mac leeg, inclusief iPhoto-prullenmand. Een enkele knop voor alle commando's van de gebruiker en talrijke hints, tips en zelfstudies zorgen voor een glasheldere communicatie tussen de app en de gebruiker. Met de nieuwe methoden en technieken voor opschoning blijkt CleanMyMac 2 het efficiëntste opschoonprogramma voor de Mac ooit. CleanMyMac 2 wordt aanbevolen voor elke Mac-gebruiker met OS X 10.7 of hoger. Als u uw Mac altijd schoon, georganiseerd en goed werkend wilt houden, is CleanMyMac 2 een must have voor u.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Beoordelingen about CleanMyMac

  • door Anonymous

    Beroerd programma, NIET installeren. . Bij mij ook wijziging systeemtaal in het programma, naar Russisch. Een hoop gezoek voor het weer Meer

  • door Anonymous

    Taal gewijzigd. Na de installatie van de software is de Systeemtaal gewijzigd van Nederlands naar Engels bijv. in iPhoto: Gezichten wer Meer

Promotie×